Uw maaltijd op restaurant niveau bij u thuis bezorgd

Heerlijk thuis dineren

Maaltijden om op te warmen

Kerstmenu

(niet mogelijk in combinatie met het Koffermenu en/of het Sidetable menu)

Kerst 2020

Graag serveren wij dit jaar een kerstgerecht bij u thuis! Wij koken voor u. De gerechten hoeft u enkel op te warmen.

• De voorgerechten en de amuse’s worden wél kant en klaar aangeleverd.
• De vlees gerechten worden in vacuüm gegaard tot de juiste quison.
• De visgerechten en vegetarische gerechten worden in vacuüm koud geleverd.

Kerst 2020

Graag serveren wij dit jaar een kerstgerecht bij u thuis! Wij koken voor u. De gerechten hoeft u enkel op te warmen.

• De voorgerechten en de amuse’s worden wél kant en klaar aangeleverd.
• De vlees gerechten worden in vacuüm gegaard tot de juiste quison.
• De visgerechten en vegetarische gerechten worden in vacuüm koud geleverd .

Voorgerechten

Carpaccio van het Belgisch Bleu

Met piccalilly-gerookte amandelen- radijssla-gedroogde cherrytomaat-kaasflakes en olijfolie.

13.00

Vitello Tonato

Met verse aangebakken tonijn– kalfsfricandeau-tonijnmayonaise en kwartelei.

13.00

Caesarsalade

Klassiek voorgerecht met kip-ijsbergsla-Caesar dressing– croutons en gekookt ei.

13.00

Proeverij van het Wad

Heerlijk voorgerecht  met verschillende vissoorten zowel gerookt als gekookt met een mierikswortel crème.

13.00

Soepen

Romige Venkelsoep (vegetarisch)

Met zongedroogde tomaat-pesto en dille.

7.50

Mosterdsoep

Gemaakt met mosterd uit de Marne, spekjes en bosui

7.50

Ossenstaart bouillon

Heerlijk geurende ossenstaart soep met een scheutje madeira.

7.50

Soep van cherry tomaat (vegetarisch)

Soep van gedroogde cherrytomaatjes en een vleugje basilicumolie.

7.50

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Biefstuk van de Haas

Geserveerd met een jus van koek en cognac

21.50

Eendenborstfilet

Op de huid gebakken eendenborst met een sinaasappel jus en witte port.

21.50

Kalfsentrecôte

Met diverse paddenstoelen en een jus van eekhoorntjesbrood.

21.50

Varkenshaas medaillons

Met een romige kruidensaus en champignons.

21.50

Visgerechten

Gebakken zalm filet

Gebakken zalmfilet met een kruidenkorst gegratineerd en een saus beure blanc.

19.75

Gegrilde kabeljauw

Kabeljauw loin met krokant garnituur uit de oven en gedresseerd met limoen-olie.

19.75

Roodbaars filet

Op de huid gebakken roodbaars filet met gebakken wilde paddenstoelen en roquefortdressing.

19.75

Vegetarische gerechten

Carpaccio van Oesterzwam

Verse oesterzwam-rode peper druppels-rucola– shiitake– truffelmayonaise en kaasblaadjes.

10.50

Gevulde aubergine

Zwarte rijst met verschillende kruiden en groente gegratineerd met parmezaanse kaas.

19.75

Salade van gegrilde groente

Linzensalade met diverse gegrilde groente–pesto-pijnboompitten-rucola-gerookte amandelen- Burrata en olijfolie.

11.50

Stoofschotel

Gemaakt met verschillende groentes als–pompoen-paprika-champignons-venkel-etc, in een smaakvolle saus geserveerd met aardappelpuree en tomatensalade.

 

19.75

Voor erbij

No data was found

Desserts

Chocolade mousse

Luchtige chocolade mousse met stoofpeertje kersen en slagroom.

6.25

Weckpotje

Met brownie’s – boerenjongens– frambozenbavarois- kersen en limecurd.

6.25

Tiramisu

Traditionele tiramisu

6.25

Koffermenu

Maaltijden om op te warmen

De maaltijden worden door ons volledig bereid en op smaak gebracht. Ze worden koud gebracht, het enige wat u nog moet doen is de in vacuumzakken verpakte producten in een pan met water 6-7 min op ± 80c te verwarmen.

Goed om te weten

De maaltijden worden door ons volledig bereid en op smaak gebracht. Ze worden koud gebracht, het enige wat u nog moet doen is de in vacuumzakken verpakte producten in een pan met water 6-7 min op ± 80c te verwarmen.

Soepen

Mosterdsoep 2 personen

Onze beroemde mosterdsoep van de Marne mosterd (spekjes apart) geserveerd (emmertje)

6.75

Champignonroomsoep

Champignon roomsoep emmertje van 1 liter koud

6.75

Pompoensoep 2 personen

Pompoensoep geserveerd in een emmertje van 1 liter

6.75

Voorgerechten

Carpaccio van runder lende

Licht gerookt met Parmezaanse kaas, kappertjes, rucola en truffelmayonaise

11.75

Serranoham met meloen en mosterdfruit

Seranoham van het Iberico varken gerijpt boven olijvenhout geserveerd met geinfuseerde meloen en mosterdfruit meloen en munt

11.75

Proeverij uit het Wad

Diverse vissoorten o.a. gerookte zalm-paling-Hollandse garnalen- gerookte makreel-gerookte forel en roze garnalen.

11.75

Opwarmmaaltijden

Dorade filet

>Doradefilet zonder huid en wittewijnsaus

15.75

Stoof van vis en schaaldieren

Heerlijke stoof met diverse soorten vis en schaaldieren met risotto

14.25

Kalfs-sukade

langzaam gegaarde Kalfssukade met paddenstoelen en jus

16.75

Gestoofde Varkensprocureur

zacht varkensprocureur met zoete ui groene appel en peperjus

14.75

Zalmfilet

Met een witte wijnsaus

16.75

Maiskip supremé

Malse biologische kipfilet op de huid gebakken en stroganoffsaus

16.50

Desserts

Chocolade mousse

Met stoofpeer en limecurd

5.75

Brownie met limecurd en boerenjongens

Met Brownie-boerenjongens-limecurd en slagroom

6.75

Tiramisu met stroopwafel en slagroom

Naar origineel Gronings recept en slagroom

6.25