Geserveerd met een jus van koek en cognac
Verzendklasse: Kerstmenu
Caesarsalade
Klassiek voorgerecht met kip-ijsbergsla-Caesar dressing– croutons en gekookt ei.
Carpaccio van het Belgisch Bleu
Met piccalilly-gerookte amandelen- radijssla-gedroogde cherrytomaat-kaasflakes en olijfolie.
Carpaccio van Oesterzwam
Verse oesterzwam-rode peper druppels-rucola– shiitake– truffelmayonaise en kaasblaadjes.
Chocolade mousse
Luchtige chocolade mousse met stoofpeertje kersen en slagroom.
Eendenborstfilet
Op de huid gebakken eendenborst met een sinaasappel jus en witte port.
Frites
Extra frites voor 1 persoon
Gebakken zalm filet
Gebakken zalmfilet met een kruidenkorst gegratineerd en een saus beure blanc.
Gegrilde kabeljauw
Kabeljauw loin met krokant garnituur uit de oven en gedresseerd met limoen-olie.
Gevulde aubergine
Zwarte rijst met verschillende kruiden en groente gegratineerd met parmezaanse kaas.
Kalfsentrecôte
Met diverse paddenstoelen en een jus van eekhoorntjesbrood.
Mosterdsoep
Gemaakt met mosterd uit de Marne, spekjes en bosui
Ossenstaart bouillon
Heerlijk geurende ossenstaart soep met een scheutje madeira.
Proeverij van het Wad
Heerlijk voorgerecht met verschillende vissoorten zowel gerookt als gekookt met een mierikswortel crème.
Romige Venkelsoep (vegetarisch)
Met zongedroogde tomaat-pesto en dille.
Roodbaars filet
Op de huid gebakken roodbaars filet met gebakken wilde paddenstoelen en roquefortdressing.